• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

SPLASH WHEELY MAC DELUXE MET MOUWEN

Splash Deluxe Wheelchair Mac Sleeved L

Op voorraad
SKU
PR34025-L
€ 94,95
De Wheely Mac met mouwen biedt u en uw rolstoel totale bescherming. Aan de onderzijde sluit de Wheely Mac af met een elastische band over de voetenplaat. Inclusief twee openingen voor de handvaten. De capuchon heeft touwtjes met een veersluiting en een stevige rits waarmee u uw nekgebied vrij kunt maken voor meer draagcomfort. Volledig water- en winddicht. De Wheely Mac is verkrijgbaar in twee maten, medium en large. Er is ook een ongevoerde uitvoering. De Wheely Mac is ook verkrijgbaar zonder mouwen in twee maten en verder ook in een Deluxe uitvoering inclusief zachte katoenen binnenvoering.
*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.
De Wheely Mac met mouwen biedt u en uw rolstoel totale bescherming. Aan de onderzijde sluit de Wheely Mac af met een elastische band over de voetenplaat. Inclusief twee openingen voor de handvaten. De capuchon heeft touwtjes met een veersluiting en een stevige rits waarmee u uw nekgebied vrij kunt maken voor meer draagcomfort. Volledig water- en winddicht.

De Wheely Mac is verkrijgbaar in twee maten, medium en large. Er is ook een ongevoerde uitvoering. De Wheely Mac is ook verkrijgbaar zonder mouwen in twee maten en verder ook in een Deluxe uitvoering inclusief zachte katoenen binnenvoering.

Afmetingen: lengte 165 cm