• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Binnenrollator - Topro Hestia

SKU#: 119010
SKU
119010
€ 299,00
Of € 9,59 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Binnenrollator - Topro Hestia


Voor een veilig gevoel thuis: De TOPRO Indoor Rollator Hestia.

De Hestia Indoor Rollator voor in huis is een bijzonder wendbaar loophulpmiddel dat speciaal geschikt is voor het gebruik binnenshuis. Dit rollatormodel brengt dus een hoge mate van onafhankelijkheid en comfort terug in het dagelijks leven bij uw thuis. Door zijn slanke design kan de Indoor Rollator ook gebruikt worden waar de ruimte beperkt is, hij biedt meer veiligheid als het moeilijk is om zelfstandig te lopen. De Hestia weegt door zijn slim ontworpen en eenvoudige frame slechts 6,9 kg, waardoor hij zeer eenvoudig te gebruiken is. De rollator is slechts 55,5 cm breed, hierdoor kan hij ook in beperkte ruimte worden gebruikt.

Voor meer comfort en veiligheid

Met de TOPRO Indoor Rollator Hestia heeft u een bijzonder soepel loopgevoel. Dit is niet alleen dankzij zachte kogel gelagerde wielen, maar vooral door de ergonomisch gevormde en in hoogte verstelbare handgreep met doorlopende remgreep. Deze kan in verschillende posities worden gezet en met slechts één hand worden bediend. De hoogte van de handgreep kan ingesteld worden tussen 81 en 100 cm, zodat u de Indoor Rollator Hestia aan uw individuele lengte kunt aanpassen. De rollator kan een maximale belasting van 110 kg dragen. Een kantelhulp helpt u om veilig kleinere obstakels in huis te passeren. Bovendien kan de Indoor Rollator opgevouwen worden, wat het plaats besparend bewaren en meenemen van de rollator vereenvoudigt. De afmetingen zijn dan slechts 25 x 55,5 x 88,5 cm. Verder staat de Hestia zelfstandig wanneer hij ingeklapt is.

Met uittrekbare sta-op-hulp en multifunctionele dienblad

Een zeer bijzonder pluspunt van deze rollator is zeker de unieke en geïntegreerde sta-op-hulp, die indien nodig van onder het dienblad uitgetrokken kan worden. Hierdoor wordt bovendien een veilig opstaan en neerzitten ondersteund. Het dienblad van de rollator is ook uitgerust met enkele slimme functies. Het kan bijvoorbeeld voor het eten in de richting van de persoon getrokken worden. Het heeft ook een praktische drankhouder en smartphone- of tablethouder. Het dienblad met afmetingen 35 x 29 cm kan dankzij omhoog klapbare hendel gemakkelijk van de rollator worden gehaald om eten en drinken te serveren. In het netmandje onder het dienblad kunt u persoonlijke spulletjes bewaren die u altijd bij de hand wilt hebben. Het netmandje mag slechts tot 5 kg worden belast.