• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Bestellingen en Retouren

Bestellingen en Retouren

Verzending en Transportkosten
Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Het kan incidenteel voorkomen dat één of meer artikelen een beperkte levertijd hebben, wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk de bestelde producten te leveren.
Het is niet mogelijk om zendingen boven de 30 kilo of groter dan 140x78x58 cm bij een postbus te laten bezorgen. Wij raden u aan om dan een ander afleveradres te gebruiken.
Op alle leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Bezorgen*
We bezorgen wanneer het jou het beste past! Bestel je vandaag voor 23.59 uur, dan leveren we de volgende dag. Alleen zondag is geen afleverdag.  
Liever vandaag nog in huis? Op maandag t/m zaterdag kan jouw pakket dezelfde dag nog worden thuisbezorgd als je voor 11.30 bestelt. U ontvangt het pakket dan tussen 17.00 en 22.00 uu Helaas is same day delivery niet beschikbaar voor de Waddeneilanden. (Let op, dit geldt alleen voor de geselecteerde artikelen)
Transportkosten
Nationale zendingen (Nederland):
De verzendtarieven binnen Nederland bedragen € 4,95. Is het totaalbedrag van uw bestelling hoger dan € 50,- dan betaalt u geen verzendkosten.
Internationale zendingen (België):
De verzendtarieven in België bedragen € 9,95.- tot het totaalbedrag van €50,00.
Internationale zendingen (Duitsland):
De verzendtarieven in Duitsland bedragen € 9,95. Is het totaalbedrag van uw bestelling hoger dan € 50,- dan betaalt u geen verzendkosten.
Zichttermijn
Indien u het toegezonden artikel om welke reden ook niet wenst af te nemen, kunt u dit laten weten via de mail. Waarna u het artikel binnen 14 dagen na dag van aflevering aan ons kunt retourneren. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw betaling terug, mits het artikel onbeschadigd is.
Als u binnen 14 dagen na ontvangst van de producten meldt dat u gebruik wilt maken van uw Herroepingsrecht, vergoeden wij binnen 14 dagen na uw gedane melding alle door u gedane betalingen inclusief eventuele leveringskosten. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is voor u kosteloos.

U stuurt het product terug binnen 14 dagen na de herroeping.U stuurt het product terug met alle geleverde toebehoren, zoveel mogelijk in originele staat, verpakking en volgens de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Tijdens de bedenktijd moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag gebruiken en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.Als u niet zorgvuldig met het product omgaat, zoals uiteengezet in lid 1, en het product is hierdoor beschadigd, dan bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. U bent niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product, als wij u voor of bij het sluiten van de Koopovereenkomst niet alle wettelijk verplichte informatie over het Herroepingsrecht hebben verstrekt.


De volgende artikelen vallen niet onder de zichttermijn en kunnen niet retour worden gezonden:
 • Artikelen waarvan de prijs is gebonden aan schommelingen op de financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft.
 • Maatwerk of voor een product met een ander duidelijk persoonlijk karakter.
 • Producten die snel kunnen bederven, verouderen of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
 • Producten waarvan de verzegeling is verbroken.
 • Diensten die met uw instemming worden uitgevoerd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Let op: Om aanspraak te maken op garantie is het van belang het juiste bezorgadres te gebruiken. Gebruik altijd het door Hulpmiddelen Voor Ouderen in de e-mail aangegeven bezorgadres.
Veilig bestellen
Voor de Hulpmiddelen Voor Ouderen shop is veilig bestellen van groot belang, wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Hulpmiddelen Voor Ouderen maakt gebruik van het SSL (Secure Socket Layer) protocol. Als er privacy gevoelige informatie, zoals persoonsgegevens of rekeninginformatie wordt verzonden (b.v. van de website naar de Hulpmiddelen Voor Ouderen database), zorgt het SSL protocol ervoor dat de gegevens veilig overgedragen worden. Het SSL protocol voorkomt dat iemand anders deze gegevens kan inzien of wijzigen. Het SSL protocol wordt automatisch geactiveerd, hiervoor hoeft u als klant niets te doen. U kunt zelf ook mee helpen aan veilig bestellen. Ons advies: Geef uw wachtwoord nooit aan anderen en zorg ervoor dat men niet met u meekijkt als u uw wachtwoord ingeeft.
Factuur en Betaalmogelijkheden
Factuur

De factuur wordt u toegezonden per e-mail. De op de Hulpmiddelen Voor Ouderen Website vermelde prijzen, zijn inclusief BTW. De geleverde artikelen blijven eigendom van Hulpmiddelen Voor Ouderen totdat de gehele factuur is voldaan.

Betaalmogelijkheden
U kunt op de site van Hulpmiddelen Voor Ouderen betalen op diverse manieren. U kunt betalen via: iDEAL, overschrijving, rembours en het is zelfs mogelijk de factuur te voldoen via internetbankieren. Betaling dient in alle gevallen binnen 14 dagen te geschieden.
iDEAL
Online betalen kan o.a. via iDEAL. iDEAL is het uniforme Nederlandse betaalmiddel op internet; gemakkelijk, goedkoop en veilig. iDEAL is beschikbaar voor klanten van de Rabobank, ABN AMRO, ING bank, Fortis bank, SNS bank, SNS Regiobank, Friesland bank, Triodos bank en ASN bank. U kunt uw bestelling binnen de vertrouwde omgeving van uw bank voldoen. Klik hier als u meer wilt lezen over iDEAL.
PayPal
PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
Rembours
Bij een rembours zending dient u contant te betalen bij aflevering. De extra kosten voor een rembourszending zijn € 7,95 per bestelling. Als u meerdere artikelen bestelt zullen deze, voor zover mogelijk, in één zending geleverd worden.
Vooruitbetaling d.m.v. overschrijving
U kunt het totaalbedrag overmaken op Rabobank rekeningnummer NL90 RABO 0325 8754 64 t.n.v. Hulpmiddelen Voor Ouderen te Deurne. In dit geval gaan wij over tot uitlevering van uw bestelling als de betaling is ontvangen. U zult hier rekening moeten houden met een aantal dagen van verwerking. Denkt u eraan om altijd uw bestelnummer te vermelden.
Spraypay (gespreid betalen)
Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. 

Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €3500,-. 

De voordelen van SprayPay:

 • Geen éénmalige hoge uitgave 
 • Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven 
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij 
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd  

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen: 

 

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen 

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct in behandeling genomen.

Internetbankieren
Denk eraan altijd uw bestelnummer te vermelden. U dient voor levering te betalen, LET OP:
Om onduidelijkheden en vertraging te voorkomen verzoeken wij u met klem om bestellingen altijd per bestelling te betalen (dus bij voorkeur niet meerdere openstaande bedragen bij elkaar tellen en alles in een keer voldoen).
Denkt u er s.v.p. altijd aan om uw bestelnummer te vermelden. Indien u problemen ondervindt met het betalen of als u meent dat er iets fout is gegaan, neemt u dan contact op met:
info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl
Herinnering
Als u terecht een herinnering heeft ontvangen, verzoeken wij u de openstaande factuur alsnog per omgaande te voldoen. U hoeft ons hierover niet te benaderen.
        Hulp nodig?
Indien u hulp of uitleg nodig heeft stuurt u een e-mail met uw vraag naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl en wij reageren z.s.m.

Hulpmiddelen Voor Ouderen

Kerkstraat 2-B
5751 BH Deurne
Nederland

Tel: +31 (0) 493-314860

info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl

IBAN nummer: NL90 RABO 0325 8754 64
BTW nummer: NL 862.089.736.B01
KvK nummer: 81 43 42 27

Algemene voorwaarden